“Ψυχή και Σώμα”,Δελτίου τύπου, Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης Σερρών.

Δελτίου τύπου

Πολιτιστικού Συλλόγου Αναγέννησης Σερρών.

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ «ΜΑΓΕΨΑΝ» ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΘΑΙΟ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΕΤΙΜΕ.

Μία μοναδική μουσική σύμπραξη έρχεται 25 Αυγούστου στην Αναγέννηση Σερρών. Οι παγκοσμίου φήμης αδερφοί Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά στο νομό Σερρών, τη μουσική τους παράσταση με τίτλο «Ψυχή και Σώμα». Μαζί τους, σε μια και μοναδική εμφάνιση, θα βρίσκεται η ταλαντούχα Αρετή Κετιμέ.

 

Οι τρεις καλλιτέχνες συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής το χειμώνα που μας πέρασε, σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παλαί Ντε Σπορ. Και θα ξανασυναντηθούν εκ νέου για μια και μοναδική εμφάνιση στις 25 Αυγούστου, αυτή τη φορά στην Αναγέννηση Σερρών. Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης και Αρετή Κετιμέ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα όπου η παράδοση αναμένεται να συναντήσει την εξέλιξη! Συνθέσεις και αυτοσχεδιασμοί από τους τρεις καλλιτέχνες, επιλεγμένο ρεπερτόριο της ελληνικής και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, καθώς και ένα μοναδικό χορευτικό πρόγραμμα βασισμένο στις παραδόσεις του Πόντου και του ευρύτερου Ελλαδικού χώρου θα πλεχτούν περίτεχνα σε μία μουσική παράσταση που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν και οι αδερφοί Λάζος και Ιορδάνης Σαλονικίδης (ποντιακή λύρα-τραγούδι) από το Κιλκίς, με ένα δυνατό χορευτικό πρόγραμμα.

Διοργανωτής της βραδιάς είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αναγέννησης Σερρών, ο οποίος φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια δράσης του. Η μουσική παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 25 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Αναγέννησης Σερρών, με τιμή εισόδου 10 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ποτό) και ώρα έναρξης 21:30μ.μ.