ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2014 ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ»

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ»

Ο Άγιος Βασίλης έτοιμος να στολίσει τα φετινά Χριστούγεννα....
Ο Άγιος Βασίλης έτοιμος να στολίσει τα φετινά Χριστούγεννα….

Μια εκδήλωση από τα παιδιά του συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββάτο στο εντευκτήριο του συλλόγου. Θεατρικά σκετσάκια σχετικά με το θέμα των ημερών, Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και κατασκευές έδωσαν εορταστικό χρώμα. Την εκδήλωση ανέλαβαν και διοργάνωσαν η εκπαιδευτικοί Ευγενία Διαμαντίδου και Κοσμάς Τσίναλης και η προσέλευση του κοινού πέραν κάθε προσδοκίας. Ο πλούσιος μπουφές που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν προσφορά των γυναικών- μελών του συλλόγου.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

 Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ» πραγματοποιεί την  Δευτέρα 6/1/2014 (ημέρα των Φώτων) στις 8.00 μ.μ. τον ετήσιο χορό του στο οικογενειακό κέντρο «ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ» στα Σεβαστειανά-Σκύδρας.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Αχιλλέας Βασιλειάδης στο τραγούδι και στη λύρα ο Κώστας Σιαμίδης, που θα μας ταξιδέψουν στα παραδοσιακά μονοπάτια του Πόντου. Στο νταούλι θα συνοδέψει ο Άρης Μυρίδης και στα πλήκτρα ο Δημήτρης Φουντουκίδης. Μια βραδιά γεμάτη παράδοση, κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία.

 Παράλληλα συνεχίζονται στο χώρο του συλλόγου τα τμήματα εκμάθησης ποντιακού χορού για παιδιά και ενήλικες και ήθη και έθιμα ποντιακού πολιτισμού (κάθε Κυριακή από τις έξι και μισή το απόγευμα έως τις εννιά).

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα δρώμενα του Συλλόγου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  2381022729, 6936532263.

  Από το ΔΣ του Συλλόγου