“Έναν γενέαν έφυεν”, του Διογένη Αϊνατζή!

Με το παρακάτω κείμενο ο Διογένης Αϊνατζής μας ενημέρωσε ότι κυκλοφόρησε από την D Production, σε συλλεκτική έκδοση η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Έναν γενέαν έφυεν”

“Φίλοι μου, έπειτα από περίπου 20 μήνες δουλειάς, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την κυκλοφορία της ΝΕΑΣ μου δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο
” Έναν γενέαν έφυεν ”.

Πρόκειται για ένα πλήρες άλμπουμ, το οποίο περιέχει 12 μουσικές μου δημιουργίες & διατίθεται σε ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΉ, ΠΟΛΥΤΕΛΉ έκδοση. Περιλαμβάνει 16-σέλιδο ένθετο με τους στίχους στην ποντιακή αλλά & την νεοελληνική, φωτογραφικό υλικό κτλ.
Όποιος από εσάς επιθυμεί να το αποκτήσει, παρακαλώ θερμά να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος. Λόγω των περιορισμένων αντιτύπων της συλλεκτικής έκδοσης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
(Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση).

Τέλος, θα ήθελα ευχαριστήσω από καρδιάς και να αναφέρω όλους τους συνάδελφους καλλιτέχνες & συντελεστές που συμμετείχαν φιλικά σε αυτό το CD, είτε σε ένα, είτε σε πολλά τραγούδια και αυτοί είναι οι : Κώστας Καραπαναγιωτίδης Anastasios Sarafidis A-profil Alexandros Kopalas Akis Kopalas Nikos Panagiotidis Σταύρος Θεοδωρίδης Nikos Amparis Dimitris Christopoulos Γιωργος Παπαδοπουλος Νίκος Ματζηρίδης Giorgos Stoforidis Thanos Koulianopoulos Κοσμάς Τσίναλης Δημητρης παπαδοπουλος Ioannis Kalaitzoglou Στ.Ελευθεριάδης και η συγχωρεμένη γιαγιάκα μου Σοφία .

Πηγή: Διογένης Λύρα